Administratie

Kwaliteit en service

Wilt u graag uw administratie door een derde partij laten regelen? Dan wilt u natuurlijk dat dit op een professionele manier gebeurt. Uw boekhouding moet immers aan allerlei wettelijke verplichtingen voldoen. U wilt er dan ook zeker van zijn dat dit het geval is wanneer u uw administratie uit handen geeft. Van der Woude Adviesbureau is een erkend administratiekantoor. Wanneer u uw boekhouding door ons laat verzorgen, dan weet u ook zeker dat deze aan de wettelijke eisen voldoet.

Waar moet uw administratie aan voldoen?

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om uw administratie bij te houden. Hier komen allerlei wetten en regels bij kijken. Zo moet uw boekhouding minimaal het volgende bevatten:

  • Het grootboek
  • Administratie van in- en verkoop
  • Voorraadadministratie
  • De salarisadministratie, wanneer u werknemers in dienst heeft
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie

Administratie

Wilt u graag meer weten over wat u moet bijhouden in uw administratie? Of hoelang u deze documenten moet bewaren? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer.

Daarom kiezen voor dé expert

Er komt aardig wat kijken bij het bijhouden van uw administratie. Het is dan ook verstandig om een specialist op dit gebied in te schakelen. Van der Woude Adviesbureau heeft al jarenlang ervaring als advies- en administratiekantoor. Hierdoor hebben wij de kennis in huis om uw administratie, gedeeltelijk of helemaal, voor u te verzorgen. Wij weten waaraan uw boekhouding moet voldoen. Daarnaast zetten wij graag net die stap extra voor u. Zo kunnen wij u ook helpen met het maken van verschillende overzichten en voeren wij managementanalyses uit. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in het functioneren van uw bedrijf en ziet u ook direct waar verbeterpunten liggen.

Zowel bedrijven als particulieren

Wij helpen niet alleen bedrijven met hun administratie, maar ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Zo regelen wij graag uw belastingaangifte voor u. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons advies in te winnen. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van een hypotheek of het maken van schuldbekentenissen. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u een bemiddelaar zoekt bij conflictsituaties of wanneer u meer wilt weten over successierecht en schenkingen.

Wanneer kunnen wij voor u aan de slag?

Wilt u graag dat wij voor u aan het werk gaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0513-541930. Onze medewerkers staan u graag te woord. Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Vul in dat geval het contactformulier op onze site in. Wanneer u al uw gegevens correct invult, kunnen wij u een gericht antwoord geven. Laat ons uw administratie regelen.

Teruggebeld worden?

Uw naam (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking