Slide background

Onze medewerkers!

luitzen

Luitzen van der Woude

Administratie- en belastingsconsulent

Luitzen van der Woude is per 1 april 2002 voor zichzelf begonnen onder de naam Van der Woude Adviesbureau. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring als Senior Adviseur Agrarisch.

Luitzen van der Woude vervult niet alleen een adviesfunctie met betrekking tot de agrarische klanten, ook MKB klanten en particulieren zijn bij hem aan het juiste adres.

Zelf zegt hij over Van der Woude Adviesbureau: “Het onderhouden van een vaste relatiekring met daarbij een goede vertrouwensbasis is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast liggen wij prijstechnisch concurrerend in de markt. Agrarisch, MKB en particulieren, wij zijn van alle markten thuis. Iedereen kan vrijblijvend contact met ons opnemen.”

petra

Petra Thijssen-Veldhuizen

Assistent Accountant

Petra Thijssen-Veldhuizen is per 1 november 2008 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding Diergezondheidszorg aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden is zij in april 2001 bij een accountantskantoor begonnen.

Bij Van der Woude Adviesbureau houdt Petra zich vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen van het MKB en agrarische cliënten. Ook verzorgt zij loonadministraties en particuliere belastingaangiften.

inge

Inge Jongsma

Secretaresse/Assistent Accountant

Inge Jongsma werkt per 2 april 2013 bij Van der Woude Adviesbureau. Hiervoor heeft ze 6 jaar als caissière bij Coop Brouwer in Nieuwehorne gewerkt. Daarna heeft zij nog een halfjaar gewerkt als administratief medewerkster bij Bennink en ten Cate B.V. te Heerenveen. Zij heeft in juni 2012 de opleiding MBO Management Assistent afgerond.

In september 2013 is ze gestart zij met de opleiding SPD bedrijfsadministratie. Bij Van der Woude Adviesbureau verricht zij alle voorkomende werkzaamheden.

foto-silvia

Silvia Van der Ploeg

Agrarisch Adviseur

Silvia van der Ploeg werkt per 26 april 2014 bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding HBO Melkveehouderij is zij begonnen als bedrijfskundig adviseur bij Flynth Adviseurs en Accountants in Noord Holland.

Voordat ze bij Van der Woude Adviesbureau is komen te werken heeft ze korte tijd bij Agrifirm Exlan gewerkt, waar ze bemestingsplannen opstelde. De tijd hiervoor is ze werkzaam geweest bij Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden. Hier was zij werkzaam als junior bedrijfskundig adviseur en was zij verantwoordelijk voor alle subsidieaanvragen binnen cluster Friesland en de Ruimtelijke Ordening (nb-wet).

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Silvia alle voorkomende werkzaamheden uit.

jippe

Jippe Jongsma

Junior Agrarisch Adviseur

Jippe Jongsma is per 1 januari 2015 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau. Na een opleiding HBO Melkveehouderij aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden is hij in juli 2014 fulltime in dienst getreden bij Accon AVM Accountants te Leeuwarden. Daarvoor heeft hij vanaf februari 2013 een duale afstudeertraject gevolgd waarbij hij de gevolgen van het nieuwe mestbeleid heeft onderzocht.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Jippe alle voorkomende werkzaamheden uit.

 

Grietje Maat

Assistent Accountant

Grietje Maat is op 1 augustus 2017 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Zij was hiervoor werkzaam bij een Accountantskantoor als Assistent Accountant. Daarvoor heeft ze een aantal jaren in de banksector gewerkt. Dit jaar heeft ze de opleiding Register belasting Consulent afgerond. 

De agrarische sector kent ze goed, omdat zij en haar man samen een melkveebedrijf runnen sinds 1 april 2015.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Grietje alle voorkomende werkzaamheden uit.

Teruggebeld worden?

Uw naam (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking